Помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев даде пресконференция преди утрешния мач от 27 кръг на „А“ група срещу Черно море. „Черно-белите“ приемат „моряците“ от 20:00 часа.
 
„Предстои ни важен и тежък мач. Започнахме седмицата с минорно настроение заради лошия резултат, който постигнахме в София срещу „Левски“. Слава Богу, след първата тренировка момчетата се поуспокоиха и започнаха да тренират нормално. Готвим се сериозно за двубоя с Черно море. Оценяваме важността на срещата. Искрено се надявам футболистите да се раздадат и разбира се, да победим“, коментира Пашев.
 
„Проблеми имаме единствено с по-тежко контузените Дишлиев и Филипов. Янко Сандански и Спас Делев тренираха вчера на пълни обороти. След заниманието споделиха, че се чувстват добре и ще бъдат на 100% готови за мача с Черно море. Четох, че треньорът на Черно море ще даде почивка на основни футболисти. Не бих казал, че това е предимство за нас. Даже задачата ни ще се утежни, защото футболистите на гостуващия тим, които ще влязат на терена, ще искат да се докажат,“ добави помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив).
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015