Наставникът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев беше щастлив от успеха на тима му, след като "смърфовете" отстраниха "Ботев" (Пловдив) в 1/8-финална среща-реванш от турнира за Купата на България. "Нямаше нерви, през втората част стана дерби, имаше и футбол. Успяхме да отбележим два гола, изпълнихме целта за която бяхме дошли тук. Този половин гол, който получихме на нашия стадион, така да го наречем, ни тежеше, но успяхме да реализираме. Те си знаят проблемите, търпеливо и изчакахме нашия момент", заяви Пашев.

"Не е нормално такова наказание, ще обжалваме, с видео материал, това е убийство за един футболист, да не говорим и за паричната санкция", коментира Пашев за наказанието на Молдованов.

"След втория гол срещата беше решена, започнахме много плахо, но през втората част всичко си дойде на мястото. Искаме да радваме хората на стадиона, искам да вървим нагоре. Футболистите се мотивират с добро отношение, те са мъжки момчета, къде няма проблеми? Перфектно съдийство на Кабаков и помощниците му", допълни Пашев.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите