Треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев събра тима си за първа тренировка за новата година. Специалистът сподели, че всички са в добро настроение, а в групата почти няма промени.

„Започваме с добро настроение. Днес е първа тренировка. Ще бъде проведена на нашия стадион. Надявам се на повече късмет и повече успехи през новата година. Назад няма да се връщаме”, започна Пашев.

„Групата е почти същата. Има две-три промени с освободени футболисти. Останалите момчета си продължават, които бяха през стария сезон.Нашите ръководители са в напреднали разговори с евентуални спонсори или купувачи. Надявам се тук до няколко дни, до края на седмицата, всичко да бъде ясно”, добави треньорът.

„Георги Стефанов, Ивайло Димитров и Божидар Стойчев са освободени. Станислав Мамалов напусна по собствено желание. Ако искат да се върнат – късно”, каза още специалистът.

„Настроението, пак е добре. Последният мач с Локо (София) беше едно много лошо стечение на обстоятелствата. И със тези скандали, и всичко останало. Това остава в миналото. Мисля, че Спас Делев, Хамед Намуши и Ласиман ще бъдат картотекирани”.

„На 7 февруари отиваме в Поморие на турнир „Поморие къп”. До тогава ще се подготвяме на нашия стадион. Зависи от атмосферните условия, може и някъде в региона да търсим по-добри терени”, завърши Петър Пашев.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015