Помощник-треньорът на Локомотив (Пд) Петър Пашев призна, че е очаквал Черно море за съперник на 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Както е известно, другата двойка е Лудогорец - "Левски". В първата среща "дупничани" гостуват на стадион "Тича" във Варна.

"Познах съперника, както и че ще гостуваме в първия мач. Сега очаквам колегите и футболистите да ме почерпят. Не се заблуждаваме, че мачът ще бъде по-лесен, защото няма да играем срещу Лудогорец или "Левски". Всеки един отбор, достигнал до тази фаза, е достоен да спечели купата. Нашата амбиция на първо време е да стигнем до среща за трофея", коментира Пашев.

Специалистът каза няколко думи и за предстоящото гостуване на Славия. За първия мач от плейофите във втората шестица Локо (Пд) няма да може да разчита на контузения Йоан Ласиман и на наказания Бирсент Карагерен.

"Всички се готвят с мисъл за мача със Славия. Момчетата си взеха бележка от загубата с 0:1 от Литекс. Той вече е в миналото. Всичко в съблекалнята е спокойно, настроени сме за победи", добави Пашев.

Срещата от 23-ия кръг на "А" група е в събота от 14:30 часа.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015