ЦСКА може да се размине без наказание за грозните инциденти по време на мача с Локо (Сф), завършил 1:1. Както е известно, в края на първата част играчът на „железничарите" Иван Пасков бе нападнат от фен на „червените", докато напускаше терена на стадион „Васил Левски". Според очевидци Пасков дори е получил удар от страна на запалянкото. 

Футболистът обаче е заявил пред длъжностните лица от БФС, че не е бил удрян от никого и че е имало само словесна престрелка, пише “Меридиан мач”. Това на практика означава, че Пасков спасява от второ поредно наказание ЦСКА. Ако се бе доказало, че играчът е ударен от „армейски" фен, шампионите щяха да играят следващите си два мача на неутрален терен.

Пасков обаче със сигурност ще отнесе наказание, но то ще е заради получения червен картон. Санкция ще има и за Калоян Караджинов от състава на гостите. Той показа неприлични жестове към агитката на ЦСКА, което не е останало незабелязано от длъжностните лица и се очаква да почива в следващия мач на Локо (Сф), който е срещу Спартак (Вн) в „Надежда"./БЛИЦ