Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия утре мач от плейофите на Лига Европа срещу Торпедо (Кутаиси). Българският шампион гостува на грузинците на стадион „Михаил Месхи“ в Тбилиси утре вечер от 19:00 часа.

„Не ни интересува как се готви Торпедо и дали отлага своите мачове. Трябва да гледаме нашия отбор. Опонентът за нас няма значение. Важно е как ще свършим нашата работа. Имаме цел и трябва да я постигнем – да преодолеем този кръг и да продължим напред“, заяви Аутуори.

„Най-лошото е да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че съперникът е твърде ниско и не очакваме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Трябва да знаем, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем”, допълни треньорът на Лудогорец.

„Искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи. Ренан се възстановява, все още не е готов напълно. Нашата цел е цялата група да бъде заедно”, призна 61-годишният бразилец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019