Треньорът на ЦСКА Павел Дочев едва намери думи, за да обясни излагацията след 2:5 срещу Олимпиакос (Никозия) в представянето на тима. “Днес нищо не се получаваше. Изложихме се напълно. Не очаквах да направим такъв мач след шест седмици подготовка. Черен ден в моята треньорска кариера, защото наистина загубата е тежка. Може да ви се струва нелогично, но по-добре сега да ми забият шамар в лицето и да се опомня, за да излезем по-подготвени в следващите дни”, каза Дочев.

“Вярвам в момчетата и съм сигурен, че не са играли нарочно по този начин. Разбирам накъде биете”, отговори треньорът на въпрос дали не е имало бойкот.

“Още след 20-ата минута започнаха да ни освиркват, твърде рано, но дори и агитката на Сливенишки герой не би била доволна от видяното. Аз ще бъда последният човек, който ще се откаже. Започнали сме едно дело и ще продължим да работим по същия начин. След тази загуба няма да правя нов отбор или да променям начина на подготовка. От утре ще тренираме пак по този начин. Психически трябва да излезем от този шок”, коментира специалистът.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ