Един от спряганите за нов треньор на ЦСКА Павел Дочев заяви, че е готов да наследи Любослав Пенев. Както е известно, на “Армията” са в шах, след като стана ясно, че вариантът с Миодраг Йешич няма да се получи. По-рано сутринта БЛИЦ ви информира, че един от вариантите за нов треньор на "червените" е именно Павел Дочев.

Уволненият от немския Падерборн през май 2009 година Дочев уточни, че досега никой от "червения" щаб не го е търсил. Той беше категоричен, че ще се откаже от сериозната неустойка, която получава след отстраняването си, ако бъде потърсен от ЦСКА.

"Разбрах, че името ми се свързва с ЦСКА и че те имат проблем с треньорския пост. Досега обаче никой не се е свързвал с мен. Това е единственият отбор, заради който бих се върнал в България. Там съм прекарал страхотни години. Готов съм да се захвана с тази работа, ако се гонят високи цели. С Падерборн нямам никакви взаимоотношения освен неустойката, която ми дължат. Аз обаче съм готов да се откажа от нея, ако наистина получа покана от ЦСКА", заяви Дочев пред Ринг БГ./БЛИЦ