Треньорът на ЦСКА Павел Дочев бе доволен от победата над дублиращия отбор на Хановер 96 с 4:3. Той обаче заяви, че не му харесва, че отборът е допуснал три попадения.

”Доволен съм, че направихме добър тест. Трябваше да дадем много, за да победим. Не е добре, че допуснахме три гола, това не е по мой вкус. Първият стана случайно, след рикошет. Второто попадение бе след грешка Караджов, не се справи в тази ситуация. При третия гол цялата защита допусна грешка и това не ми хареса. Съперникът бе добре мотивиран и направи тежък живота ни. Ако има критика към Караджов, тя е към второто попадение. Затова са контролите, за да може всеки да играе и да покаже какво може. Естествено, че ще има грешки, няма как да сме в отлично състояние”, коментира треньорът на “червените”.

“Пропадна контролата за 10 юли, ще има двустранна игра и така ще могат да вземат участие всички футболисти. За мача с ПАОК няма да имам проблем с мотивацията. Все пак излизаме срещу участник в Шампионската лига. Очаквам отново да направим добра контрола”, завърши Дочев./БЛИЦ