Новият старши треньор на ЦСКА Павел Дочев ще има възможност да огледа част от най-добрите футболисти от школата на клуба. Това ще стане в първите тренировки след 14 юни, когато започва подготовката за новия сезон.

Очаква се още на първото занимание към представителния отбор да се присъединят няколко юноши, които трябва да убедят Павел Дочев, че може да се разчита на тях. Те ще има около десетина дни да покажат своите умения и с това да получат шанс да станат част от първия отбор, информира "Гонг". Спецът ще има възможност да огледа и футболисти, които ще пристигнат в отбора на проби.

От спортно-техническото ръководство на "червените" не изключват възможността да дойдат такива играчи, които на място да покажат качествата си. Новият наставник на "армейците" държи да работи с група от максимум 26 човека. Такава група футболисти трябва да замине за втория подготвителен лагер в Германия. Специалистът иска да избегне ситуацията на Йоан Андоне от зимата, когато румънецът се наложи да работи с почти 40 човека и това до голяма степен провали подготовката на тима.

Междувременно се разбра, че първата контролна среща на ЦСКА на лагера в Германия ще се играе на 3 юли. Съперникът обаче ще бъде обявен, когато проверката бъде потвърдена на 100%. /БЛИЦ