ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) в оставка Павел Колев публикува пост във "Фейсбук", отвръщайки на Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия го атакува по-рано днес, обяснявайки, че Колев - като зам.-изпълнителен директор на БФС, е извършвал нередности около организацията за Европейското първенство за юноши до 17 години през 2015 години.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Колев му отговори с цитат от древна книга: 

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от "Панчатантра" (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, a не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея - подлец остава той навек".

Стефанов днес коментира думите на Павел Колев, че в България се уреждат мачове, иронизирайки го, че е открил Америка и кръщавайки го Христофор Колумб.

„Да каже и да докаже. След като знае, Павел Колев от много време е във футбола, не само „ще ти купя колело, ама утре“, да каже имена. Играят "черно тото"... да докара един, който да каже това съм направил. За тези 28-29 години е много трудно да застанеш пред отбора и да кажеш: „Пуснете до 33-ата минута да ви вкарат 2 гола“. Aз така разбирам "черното тото", разказвали са ми, играят на голове, корнери и т.н. Утре решиш да се разделиш с някой от футболистите. Какво се получава? Затова нека Павел Колев ако знае, да излезе и да каже", каза Стефанов.

"Той понеже са се хванали гуша за гуша в Пловдив, се нападат сега. Павел Колев... майко. Като искаш да информираш прокуратурата, според мен намираш начин официално да изложиш пред тях какво знаеш и какво може да се постигне. Павел Колев откри Америка. Христофор Колумб ще го кръстя вече", добави Стефанов по адрес на директора на Локо (Пд).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!