Старши треньорът на последния в Северозападната "В" група ОФК Павликени Тодор Тодоров бе освободен с решение на Управителния съвет в края на миналата седмица, научи “Велико Търново спорт”. Причината за смяната са незадоволителните резултати напоследък на павликенския тим в първенството на Северозападната “В” група. Освобождаването на Тодор Тодоров е станало след домакинската загуба с 2:3 от Янтра, когато габровци водеха с 0:3, а след почивката домакините върнаха два гола.

Заедно със старши треньора клуба е напуснал и Атанас Атанасов, който изпълняваше длъжността на спортен директор в Павликени. Освободени са и четиримата ловешки футболисти - Станислав Станиславов, Орлин Велев, Миладин Маринов и Росен Петков.

Клубната управа е решила в оставащите два мача съставът да бъде воден от бившия футболист Йордан Йорданов, който изпълнява функциите на домакин. Намерението е през зимната пауза да бъде назначен нов старши треньор, като ще се избира между три кандидатури. Евентуално ще бъдат привлечени и нови попълнения.

В неделя павликенчани гостуваха на Ком (Берковица), като воденият от Йордан Йорданов отбор загуби с 0:4. Домакините решиха мача с три гола за по-малко от половин час игра. Още в 11-ата минута Юлиян Христов откри, а Ивайло Тошев в 20-ата минута удвои. Седем минути по-късно Милен Гоцев вкара и трети гол и съвсем уби интригата. После темпото спадна и до края падна само още едно попадение, дело на Цветелин Ангелов в 70-ата минута за крайното 4:0.