Нов старши треньор ще има от зимата ОФК Павликени. Засега името му не е известно, но преговорите се водят лично от кмета на града инж. Емануил Манолов. На този етап имена не се обявяват, тъй като разговорите още не са финализирани.

Футболистите от мъжкия отбор бяха разпуснати в почивка още след мача с Партизан (Червен бряг) и бъдещият старши треньор ще решава кои остават за пролетния полусезон и кои си тръгват, пише "Велико Търново спорт".

Новакът в Северозападната “В” група приключи есента на предпоследното 15-о място с актив от седем точки. Павликенци записаха две победи, едно равенство и 12 загуби. Головата им разлика е 10:51, като защитата им е най-слаба в групата, а нападението им дели 2-3 място отдолу нагоре по резултатност.

През годината павликенските футболисти не изпитваха финансови трудности, като средствата бяха осигурени от Общината и дарители.

Два кръга преди края на сезона от клуба бяха освободени старши треньорът Тодор Тодоров, спортният директор Атанас Атанасов и четирима футболисти, привлечени от ловешката школа.