ОФК Павликени постигна победа в първата си контрола от подготовката. Възпитаницете на треньора Милен Петков се наложиха с 3:1 срещу коравия отбор на Севлиево.

Грешка в отбраната на домакините позволи на гостите да поведат с 0:1, като до почивката и двата тима направиха по два-три пропуска пред вратата на съперника. Централният нападател Димитър Кушев нацели гредата от пряк свободен удар, а Стоянов не успя да вкара, останал сам в добра позиция.

След почивката играчите на Павликени наложиха натиск и головете не закъсняха. Димитър Кушев възстанови равенството с диагонален удар – 1:1. Пробив на Тодор Чирпанов завърши с подаване към Борислав Иванов за втори гол, а крайното 3:1 фиксира Цветомир Додуров в последната минута на двубоя.

“Като за първа контролна среща съм доволен. Ние запазихме състава си и сработката между играчите си личи, въпреки че сме направили само 2-3 тренировки. Очаквам в следващите проверки да стоим още по-добре на терена”, коментира треньорът Милен Петков. Днес отборът му ще гостува на Янтра в Габрово.