Старши треньорът на "Ботев" (Враца) Викторио Павлов коментира загубата от „Левски“ с 0:2. Контролната среща беше и завръщане на терена след лечение за контузия за вратаря на „сините“ Пламен Илиев.

"С най-добри чувства дойдох, тук са минали най-хубавите ми години. Радвам се, че направихме тази контрола днес, надявам се, че е била полезна най-вече за "Левски", защото им трябваше отбор като нашия, който повече се защитава, за да може да отработят някои неща. ещата се получиха от тази гледна точка, че видяхме и ние докъде сме стигнали и как да подобряваме нещата, коментира Павлов.

- Има още какво да се желае, но при нас е много къса скамейката, разчитаме на едни и същи хора, докато в "Левски" има голяма вариативност, влизат, излизат футболисти, които са с класа над нашите. Мисля, че на ниво се представиха, но има още много да се желае. Далеч сме от това, което искам да изглежда "Ботев".

Имаше разговори за играчи от "синята" школа– лятото още. Много от момчетата, които поканих да дойдат, решиха, че е по-добре да играят тук в дублиращия отбор, за което не им се сърдя, макар че при мен щяха да играят на ниво мъжки футбол, което е малко по-различно от юношеския. Който е решил да играе мъжки футбол, аз ще му подам ръка, още повече, че става въпрос за "Левски".

Финансово сме като всички в България и "Б" група. Не е цветущо положението, но хората правят всичко възможно, не е нещо, че да има футбол на високо ниво, но с това работим, това осигурява общината. Хората работят.”