ЦСКА се изправя днес в 14:15 часа срещу Чико (Бяга) в Пазарджик. Това е второ гостуване на „червените“ извън София. Те играха на стадион "Георги Бенковски" и срещу ФК Сарая (11:0) за Купата на България преди повече от седмица. Досега футболистите на Христо Янев нямат никакви проблеми в Югозападната „В“ група и минават като валяк през всеки отбор.

„Армейците“ са с 5 победи от 5 мача, като са реализирали 22 гола. Тимът все още не е допуснал попадение в мрежата си за първенство. Единственият случай, в който го сториха, бе при успеха над София 2010 с 4:1 на "Българска армия" за купата, когато Иво Иванов си вкара автогол.

Днес ЦСКА ще гони 11 поредна победа (първата от тях бе в края на миналия сезон срещу Литекс на "Българска армия“, 5 във „В „група и 4 за купата), с която може и да избяга на Витоша (Бистрица) в класирането. Отборът от Бистрица също има актив от 15 точки, но головата им разлика е значително по-лоша - 9:1. В този кръг те приемат бившия отбор на Христо Янев Миньор (Перник). Двубоят стартира един час след края на този в Пазарджик.

Грешна стъпка на водения от Костадин Ангелов тим ще позволи на ЦСКА да поведе еднолично в класирането.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА