Бившият защитник на “Левски” Пред Пажин не пропуска да вземе отношения по това, което става на “Герена”. Идолът на “сините” фенове никога не крие мнението си за случващото се в клуба. Този път сърбинът коментира в социалната мрежа статия, в която се обяснява колко много неща липсват на сегашния отбор на “Левски” (София).

“Сегашните играчи имат само заплати, друго си нямат. Липсва им стил, душа, характер, липсва им желание за игра, липсва им борбата за синята кауза, която нито ушатият французин Бру може да разбере, нито гологлавият рапон Рамос.

Играчите на “Левски” натъжават голяма част от публиката, но по-голяма част ядосват, а гневът на българина, който обича нещо, е най-страшен на света. Ако погледнем от по-високо, както и трябва, ще стигнем до извода, че тия дърводелци петнят историята на клуба, но и на българския футбол, отпадайки от шлосери като Иртиш, пише в статията на сайта brato.bg. Пажин написа:

Играчите, които липсват на “Левски”-------Вратар: Димитър Иванков-----Защитници: Илиян Стоянов, Предраг Пажин, Далибор Драгич и Елин Топузаков(Предраг Пажин пък успяваше да се раздаде до последно на терена и оставаше без дъх в края на мача и почти не можеше да препсува на сръбски за довиждане)..ahahahhahahahah......Полузащитници: Александър Александров, Седрик Бардон, Жоазиньо и Ричард................Нападатели: Георги Иванов и Гара Дембеле......