Бившият защитник на "Левски" и българския национален отбор Предраг Пажин заяви, че е огорчен и си подава оставката като треньор на "Ботев" (Козлодуй). Причината е кметът на града Румен Маноев, който получавал пари за отбора от спонсори, но незнайно защо не ги давал на тима от Северозападната "В" група. Към момента селекцията на Пажин заема 3-ото място в класирането с актив от 4 победи и 1 равен след 5 изиграни мача, и има всички атестати да атакува "Б" група. Това обаче няма да стане заради липсата на финанси.

"Напускам поста старши треньор на "Ботев" (Козлодуй) заради кмета господин Маноев, който иска да унищожи футбола в града. В Общината получават пари от спонсорите на отбора, но той не ги дава. Не знам поради каква причина. Но аз си подавам оставката", отсече натурализираният сърбин.

"Дори другата седмица ще има протест на всички формации на клуба. От юноши до мъже. Всички ще протестираме срещу кмета, това не е нормално", добави пред "Лайвспорт" Пажин.

"Момчетата се мъчат, тренират, искат да постигнат нещо, но той ни се подиграва. Манолев е абсолютно против развитието на футбола в Козлодуй, а това не е нормално", завърши огорченият Предраг Пажин. /БЛИЦ