Левски-Раковски победи Младост 2015 с 3:1 в един от най-интересните мачове от шестия кръг в столичната четвърта лига – юг. С успеха „светлосините“ се изкачиха на шесто място във временното класиране с 9 точки. Тимът на треньора Васил Ивански е девети с 6 точки.

Домакините поведоха в 21-ата минута с гол на Венцислав Миленов, който излезе сам срещу вратаря Симеон Андреев и го преодоля за 1:0, пише vitoshanews.com. В 38-ата минута Борис Йорданов покачи след колективна грешка в отбраната на гостите.

Младост 2015 успя бързо да реагира и в 41-ата минута Даниел Цветков засече с глава центриране от корнер и намали – 2:1. Секунди преди това Ермес Кандела беше изведен очи в очи със Стоян Деспотов, но стражът на домакините отрази с котешки рефлекс силния шут в корнер, след който именно падна и гола.

През второто полувреме в игра за Левски-Раковски се появиха играещият президент на клуба Станислав Ангелов и Милан Коприваров, който е и треньор в ДЮШ. Двамата славни ветерани блеснаха с няколко фамозни отигравания. Пелето и Копи напомниха за най-добрите си футболни години в големия Левски.

В 55-ата минута Милан изведе с филигранен пас Русин зад защитата, вратарят на гостите Андреев (с отлични изяви през целия мач) излезе навреме и отрази удара. Две минути по-късно Георги Вълков бе оставен непокрит и отклони центриране отдясно в празната врата, за да оформи крайното 3:1.