Мощнта чистка се вихри на стадион „Раковски”. Втората детско-юношеска школа на Левски претърпя сериозна промяна още в първите дни на новия началник там - Станислав Ангелов. Пелето стартира подмладяване и 7 от досегашните треньори бяха освободени, някои от които са големи имена от близкото минало на клуба.

Това са Тони Джеферски, Валери Греков, Стефан Колев, Петър Петров, Славчо Стоилов, Бисер Хаздай и наставникът на вратарите Георги Тиханов. На изброените вече им е връчено предизвестие за освобождаване, като според запознати клубът ги компенсира с по две заплати.
 
Само двама от досегашните специалисти на „Раковски" - Тодор Симов и Виктор Иванов, са запазили постовете си. Това е така, защото те са млади момчета с възможност за развитие. Такива ще бъдат треньорите, които ще заместят освободените „сини" легенди.
 
Левски анонсира мащабни промени в базата на стадион „Раковски", с които се е захванал Станислав Ангелов. Освен всички кадрови рокади се очаква да има сериозно подобрение в условията за подготовка.