Станислав Ангелов може да се счита за първото сигурно попълнение на “Левски”. Футболистът е заявил пред свои близки, а и пред началниците на “сините”, че след като му изтече контрактът с Антортозис след няколко седмици, ще подпише официален договор с “Левски”, пише “Тема Спорт”.
 
В момента Пелето е извън първия състав на кипърския тим заради конфликт с треньора Рони Леви и затова не дава никакви изявления. Наскоро Ангелов се е видял с Георги Иванов, който беше в Кипър в ролята си на съгледвач на “Левски”. Тогава бившият национал е заявил на Гонзо, че информациите за негови преговори с Лудогорец не отговарят на истината.
 
На “Герена” Станислав Ангелов ще получава два пъти по-ниска заплата от това, което взима в момента в Анортозис. През следващите две години, какъвто ще е срокът на договора му със “сините”. Пелето ще се разписва срещу 10 000 евро на месец. Преди това обаче той очаква да получи 50 000 евро на ръка при подпис, защото идва без трансферна сума като свободен агент. Бившият национал е договорил и бонуси за шампионска титла и участие в груповата фаза на европейските турнири.