“Няма доволен и недоволен от жребия. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си и отношението. Някои вече са от 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб, или не са разбрали. Ако не са разбрали, да се откажат от жребия, за да не участват сами”, коментира в свой стил Димитър Пенев, след като стана ясно, че „армейците” ще играят в началото на март срещу Ботев (Враца) на четвъртфиналите.

„Нелек жребий. Когато се играе за купи - на четвъртфинали, полуфинали, всеки има амбиции. Ще бъде интересен мач, домакинството е предимство. Очаквахме всеки един отбор. Имаме да си връщаме на Лудогорец и Левски, както и те на нас.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Трябва да има промени в ЦСКА. Но когато има промени, сигурно се губят мислите на самите футболисти за кой отбор играят. В пролетния полусезон трябва да има поне 20-30% от това, което показахме през първия полусезон. По задължение трябва да има треньорска смяна, въпреки че съм минал по тези пътеки. Но когато няма добри резултати, кой е виновният? Нещо вътрешно има - не се изпълняват указания, задачи в тренировките.

Щом там не вървят работите, то се вижда и в мачовете. Националният отбор? Ако увеличим охраната, която преди седмица беше на националната база, и по-добрите игри, имаме право да бием Унгария. Никой не ни спира”, заяви Пенев след жребия.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020