Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев похвали отбора след победата над Славия с 1:0 в 1/16-финал за Купата на България. “Червените” се класираха за осминафиналите на надпреварата.

“Аз ви казах и вчера и днес, споделях, турнирен мач, в който всеки може да продължи. Ние направихме по-малко грешки, допуснахме още положения. Трудно е два силни мача да направиш и самата обстановка, празни трибуни. Това не е нормално. Доста промени направихме, има леки травнми, картони. Не е нормално за ЦСКА, Славия или “Левски” да отпадаме на по-ранните кръгове. Ще искаме да участваме в Купата и през пролетта. Принудени сме на топи етап да правим промени, затова играем по-предпаздливо. Не беше трудно да направим преценка на съперника, дълги подавания, центрирания. Ние използвахме бързите нападатели. И естествено 1:0 заслужено завърши мача”, заяви Стратега.

Легендарният наставник коментира и жребия за осминафиналите в петък: “Без значение, който иска да се падне. Целта ни е в понеделник да спечелим в последния кръг на нашето първентво. Да проверим Разград на какво ниво са.”/БЛИЦ