Димитър Пенев е твърдо решен да е новият наставник на ЦСКА. Както БЛИЦ ексклузивно съобщи Стратега трябваше да поеме отбора при провал срещу Миньор (Пк). “Червените” обаче спечелиха с 4:1 и това забави за известно време готвената смяна на Стойчо Младенов.

В последните два-три дни Димитър Пенев ходи до офиса на “Титан” и обсъжда с Димитър Борисов как точно може да се случи треньорската рокада и какво ще е бъдещето на отбора под негово ръководство. Поведението на Стратега е показателно, че е въпрос на време смяната да се случи, въпреки че от “ЦСКА Възраждане” неколкократно обявиха, че искат Младенов да остане треньор.

“Титан” обаче здраво са вдигнали мерника на Стойчо и търсят всякакви начини да го махнат. В момента те обсъждат вариант да го освободят дисциплинарно, след като с победата срещу Миньор пропадна опцията да го уволнят за несправяне с работата.

При разговорите си с Титан Пенев дебело подчертал, че сега е най-точния момент за треньорска рокада, тъй като има пауза в шампионата и играчите ще имат време да свикнат отново с него. Димитър Борисов също е убеден, че сега е моментът за действие, като се надява с махането на Младенов да принуди хората от "ЦСКА Възраждане" по-бързо да приемат неговите условия за смяната на собствеността на клуба.