Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че все още не се е сдобил с акции на клуба. Стратега смята да си купи от ценните книжа на любимия тим. Легендарният треньор обаче изтъкна, че е редно ръководството на ЦСКА да подари акции на своите ветерани и заслужили личности.

„Аз съм участвал в няколко мероприятия в страната, за ЦСКА, за акциите. Но мисля, че има десетки, стотици наши ветерани, които заслужават от тези акции, да получат като награда, по заслуга. Дали 10, дали 100, чакаме отговора от Томов. Иначе всеки може да вземе за наследниците си по 10-20 акции. Но дали тези средства ще стигнат за един голям клуб?! Не съм преценил аз още колко ще си купя, има достатъчно време", коментира Пенев.

Той изрази мнение, че днес ЦСКА няма да загуби от Лудогорец в дербито от "А" група, което стартира в 19:30 часа на "Армията". „Днес мисля, че ЦСКА няма да загуби, но и трудно ще спечели. Лудогорец от две години показва класа, едно добро европейско ниво. Но все пак, предимството е на ЦСКА. Можем да им вкараме поне един гол", каза Стратега от Мировяне.