Пореден футболист бе предложен на треньорското ръководство на ЦСКА през летния трансферен период. Според в. “Тема Спорт”, този път става дума за сръбския офанзивен халф Александър Стоимирович, който миналата есен изнесе няколко добри мача с екипа на Черноморец.

Любо Пенев тепърва ще обсъди с помощниците си дали да даде шанс на крилото да се докаже при “червените”. Ако това се случи, по всяка вероятност сърбинът ще се присъедини на проби при “армейците” след завръщането им от лагера в Австрия. Цесекарите се прибират от Санкт Вайт утре, след като днес излизат срещу немския Дуисбург в последната си контрола.
 
Стоимирович бе привлечен в Черноморец от предишния треньор на бургазлии Димитър Димитров и набързо хвана окото на специалистите у нас. Левият полузащитник изнесе най-силния си двубой с фланелките на “акулите” именно срещу ЦСКА през есента на “Българска армия”, когато дори се разписа в мрежата на “червените”.
 
След това обаче сърбинът получи сериозна контузия и така и не успя да си върне титулярното място при новия треньор Красимир Балъков. Плюс за него е, че освен Тодор Тимонов в момента Любо Пенев не разполага с други опции за левия фланг на атаката./БЛИЦ