Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев не си позволи критики към футболистите на "червените" след равенството 1:1 срещу третодивизионния Свиленград. Стратега заяви, че се очакват още нови футболисти.

"Донякъде съм доволен, защото до вчера имахме тежки тренировки. Днешната контрола я направихме в движение. Някои от основните футболисти получиха почивка, тези дни очакваме добро попълнение, което във втория етап от подготовката за Испания ще ни помогне. Ще имаме по-добър материал и по-добри надежди за подготовката. Петък следобед пътуваме за Испания. Очаквам още 4-5 футболисти да се включат към отбора там", коментира Пенев.

Стратега заяви, че вече има мнение за двамата мароканци, каращи проби в ЦСКА - Илиас Хадад и Юсеф Секур, но добави, че има още време докато реши дали ще разчита на тях.

"Младите трябва да работят, да имаме доверие към тях. Имат качества, но трябва и търпение. Тичаха наравно с батковците предните две седмици, така че трябва да им гласуваме доверие. Засега не мога да кажа за Диого. Той е футболист с добри качества, но трябва да има търпение и към него, тъй като му предстои евентуална промяна", продължи Пенев.

"Няма случай в историята на ЦСКА, в който отборът да не се е борил за титлата. В момента политиката на клуба е да се продават много играчи, но също така се купуват такива", каза още треньорът на ЦСКА.