Селекционерът на националния отбор Любослав Пенев най-вероятно ще повика седми футболист на Лудогорец за евроквалификацията с Малта следващата неделя. БЛИЦ разбра, че се очаква Христо Златински отново да попадне в държавния тим, след като Владимир Гаджев се контузи снощи при загубата на "Левски" с 0:1 от Берое и отпадна от сметките на треньора.

Халфът на "сините" ще премине утре ядрено-магнитен резонанс, за да се установи сериозността на контузията му. Пенев вече е разбрал, че няма да може да разчита на услугите му, а по-рано от списъка заради травма отпадна и Емил Гъргоров.

В четвъртък националният селекционер обяви избраниците си за евроквалификацията с Малта. В състава не попадна Златински, а имаше шестима от съотборниците му в Лудогорец - Владислав Стоянов, Александър Александров, Йордан Минев, Георги Терзиев, Светослав Дяков и Михаил Александров. Заради контузиите на Гаджев и Гъргоров се очаква Пенев отново да се обърне към Златински. Ако това се случи, шампионите ще имат общо седем представители в "А" тима на България.

Нашата група "Н" за европейските квалификации