Бившият треньор на „Левски“ Пепе Мурсия обяви, че няма да прави никакви компромиси и иска да получи веднага парите, които клубът му дължи. Испанецът призна, че не е подписвал споразумение за разсрочване на дълга.
 
„Не знам какво става с дълга на „Левски“ към мен. Само съм наясно с факта, че не е платен. Не знам какво говорят от клуба, но аз не съм подписвал никакво разсрочване. Няма да го направя. „Левски“ не показа уважение към мен и сега ще страда. Въобще не ме интересува дали имат проблем с лиценза. Осем месеца нито един човек от клуба не се сети да ми се обади. Хей така, за да ми обясни, защо се бавят парите ми. Това е тотална липса на уважение. Защо тогава трябва да помагам на „Левски“, коментира Мурсия пред „Меридиан Мач“.
 
„Сините“ платиха 10 000 евро на бившия треньор на Атлетико (Мадрид) през миналата седмица, но продължават да му дължат 30 000 евро. Толкова горе долу от клуба имат да дават и на друг бивш наставник на „Левски“ - Славиша Йоканович. Сърбинът също не иска да прави компромиси и настоява да получи парите си до утре.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015