Пет дни остават до края на Спартак (Варна). всички служители в клуба ще бъдат уволнени на 1 декември, стана ясно вчера. Според запознати на 5 декември се очаква отборът да не пристигне нарочно до Пловдив за мач със Спартак в мач от Източната “Б” група, пише в днешния си брой вестник “Тема спорт”.

Унищожаването на Спартак се подготвя умишлено. Целта на фалита е дълговете на клуба от 6 милиона лева да не бъдат потърсени или по-точно да не бъдат събирани и да минат в графата непогасени задължения. При фалит обаче дълговете не изчезват, а трябва да бъдат погасени. Друго е обаче, когато една фирма мине в забрава и за нея повече не се говори, а се пише само за новосъздадения клуб Спартак”, алармираха фенове.

До дни се очаква да бъде спрян и официалният сайт, тъй като няма средства за подновяване на регистрацията му. Част от играчите бяха по родните си места, тъй като квартирите им във Варна не бяха плащани и няма къде да живеят. Футболистите ще пътуват за последните два мача, след което ще чакат бъдещето на Спартак (Варна)./БЛИЦ