Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев се надява да види самочувствие и ентусиазъм във футболистите по време на контролата с Турция. Тази сутрин "лъвовете" отлетяха за Истанбул, където утре ще се изправят в контрола срещу комшиите.

"Мисля, че сме готови. Надявам се да изиграем добър мач. Това ще е генерална репетиция преди квалификацията с Малта. Надявам се на ползотворен мач, с добър резултат. Контролата е изключително важна. Все пак е след края на шампионата. При някои е нарушена подготовката и това ще е възможност за едно уравняване на всички. Радващото е, че няма да контузени и ще мога да разчитам на повиканите. Ще видите сами състава, сега не мога да ви кажа", коментира Петев.

"Много е трудно да промениш схемата на игра за толкова кратко време. Генерални промени също е непосилно да се направят. да се правят. Нужно е повече време за работа.

"Срещу Турция искам самочувствие и ентусиазъм за игра. Надявам се да надграждаме. За това работим – във всеки мач да изглеждаме по-добре. Когато това стане, ще имаме и резултати. Надявам се утре да се получи една добра проверка и от там продължаваме напред“, завърши Ивайло Петев.