Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не мисли за "Левски". Поне така твърди той, но едва ли някой му вярва, като се има предвид, че именно със "сините" шампионите спорят за титлата, като прекият им сблъсък предстои на 18 май от 20:00 часа.

"Фактът, че Етър не се намира в най-доброто си положение не променя нашата настройка към предстоящия мач. Готвим се за сериозен двубой, в който трябва да победим", заяви треньорът на Лудогорец Ивайло Петев в навечерието на сблъсъка с великотърновския отбор, който ще бъде на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен. Мачът от 26-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа.
 
"Първенството е в такава фаза, че нямаме право на никакви грешки, независимо кой съперник е срещу нас. В мача с Етър очаквам момчетата да се раздадат и да заслужат успеха. Не мисля за следващите срещи със Славия и "Левски". Ще се готвим за тях, когато му дойде времето. Сега ни предстои двубой с Етър", допълни спецът.

За мача в Сливен Петев няма да може да разчита на Станислав Генчев и Мирослав Иванов. Двамата са наказани за натрупани жълти картони.

Лудогорец пристигна в Сливен в понеделник по обяд. Вечерта Ивайло Петев е планирал една тренировка. След нейния край наставникът на шампионите ще определи групата от 18 играчи за двубоя с Етър.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ