Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев коментира вчерашния полуфинален реванш от Купата на България между „Левски“ и Лудогорец (1:0). Той присъства на мача на „Георги Аспарухов.
 
Днес Петев посети жребия за Лига България – турнир, организиран от Българската асоциация по мини футбол. Селекционерът говори и за силното представяне на Ивайло Чочев в Палермо. Той взе отношение по тази тема пред БЛИЦ в началото на седмицата.
 
„Доста оспорван мач, с голям заряд. Качеството на футбола не беше много добро, но това може да бъде оправдано с важността на срещата“, коментира Ивайло Петев.
 
„Всички момчета, които играят в националния отбор, се представиха на едно добро ниво. Колкото това дали съм набелязал нови футболисти – доста играчи наблюдавам. Сами ще станете свидетели, когато наближат европейските квалификации“, заяви селекционерът.
 
„До няколко дни ще се финализират преговорите за една контрола, която искам да проведем преди мача с Малта. След това идва самата квалификация на 12 юни“, заяви бившият треньор на Лудогорец.
 
„Радвам се, че Чочев намира място в стартовите 11 в последните мачове. За всички нас е радващо, че той се представя доста убедително на високо ниво. Аз съм щастлив от факта, че в Палермо му се дава поле на изява да покаже своя потенциал“, завърши Петев.
 
Нашата група "Н" за европейските квалификации