Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели, че очаква нервен мач с Динамо (Загреб). Първият двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е утре от 21:00 часа в Разград. Наставникът на Лудогорец изрази надежда, че отборът му има сили да отстрани хърватите.

"С нетърпение очакваме утрешния двубой. Така както и аз, така и футболистите искат да се представят достойно срещу този именит противник. Мачът утре е първото полувреме и е важно да постигнем добър резултат, който да ни послужи в реванша да успеем да ги елиминираме. Желанието ми беше първо да играем в Загреб и след това в Разград, но така се падна жребият - ще играем. Нямаме проблеми с контузени състезатели. Всеки се готви с приповдигнато настроение и ентусиазъм, което е похвално", коментира Петев на пресконференцията преди двубоя.

"Очаквам нервен мач, в който най-важното е да издържим психически. Това ще е основният компонент за мача утре. Колкото по-рано се отърсим от напрежението, толкова по-добре. Ние имаме цел, която ще се опитаме да постигнем - дали тази година, дали догодина предстои да видим. Живеем в настоящето, при нас е Динамо (Загреб) и ще се опитаме да го отстраним", каза още наставникът на Лудогорец.