Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира на живо в „Пред банята“ подготовката на шампионите. Относно победата с 1:0 в контролата с Екранас, Петев заяви:

“Победихме с 1:0, тотално надмощие на нашия отбор, изиграхме стойностен мач, жалко, че вкарахме само един гол. Като последен ден на лагера футболистите играха с добро желание и огромен ентусиазъм.“

„На този етап съм доволен от новите футболисти, от желанието и старанието на тях и всички останали. Предстоят доста работи, окомплектоване по основни детайли, това ни предстои на втория лагер в Марбея“, продължи Петев.

Относно комуникацията в отбора, Петев обясни: „По-голяма част от тях знаят доста български, контактуваме единствено на български, в индивидуалните разговори ползваме преводач, общо взето нямаме проблем с комуникирането.“

„Това са хората, това е пътят и аз се надявам в дните, които ни предстоят че ние ще изглеждаме доста по-убедително през пролетния полусезон“, добави наставникът на шампионите.

“Не съм имал възможността да гледам подготовката на другите български отбори. Гледах само един мач на Металург Донецк, не съм наблюдавал други наши сънародници“, добави Петев.

За контролите в Марбея, Петев сподели: „С Атлетико Паранензе почваме на 4-ти, Спартак Москва, Локомотив Москва, ако победим Атлетико имаме голям шанс да играем с Динамо Киев. Класни съперници, това е причината да отиваме там“, завърши Петев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ