Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев беше разочарован след равенството 1:1 срещу Динамо (Загреб) в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Спецът определи попадението на гостите като "елементарен гол", който тимът му не е трябвало да допуска. Петев обаче вярва, че Лудогорец ще ликува на "Максимир" след седмица и ще продължи напред в турнира.

"Не ни достигна късмет. Смятам, че категорично надиграхме Динамо, но допуснахме елементарен гол в края. Приемаме нормално това равенство. Не сме се предали. Сега трябва да вкараме гол повече от противника в реванша. Ще търсим победата през всички 90 минути. Надявам се шансът на е на наша страна и да успеем", заяви Петев.

"Динамо през първото полувреме не мина центъра. Когато доминираш 70 минути е нормално и противникът да има моменти, в които има предимство в мача. Това е напълно логично, все пак това не е случаен отбор, това е Динамо (Загреб)... капитанът им струва 5 милиона", каза наставникът на Лудогорец.

"Нормално е и момчетата да са разочаровани, но има и втори мач. Не постигнахме добър резултат, но дано там да го постигнем и да празнуваме на "Максимир", добави Ивайло Петев.