Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ивайло Петев разкри подробности за бъдещето на Ивелин Попов в тима и сподели, че футболистът на руския Кубан все още не е изиграл най-добрия си мач за България. Специалистът изпрати повиквателна на Попето за контролата с Румъния на 7 февруари.

„Добрите моменти пред Ивелин Попов в националния отбор предстоят. Естествено, че съм говорил, не само с него. След злополучния мач с Малта (1:1) доста неща се изписаха и тиражираха. Но трябва да направим всичко възможно да вземем максимума от всеки наш играч в определения двубой и мисля, че той е един от хората, които още не е изиграл най-добрата си среща за националния отбори и тя предстои", сподели Петев пред TВ7.

„Дали той ще изведе отбора с капитанската лента ще се разбере на лагера, но това не е най-важно", допълни специалистът, отричайки категорично слуховете от есента, че дните на звездата на Кубан в представителния тим са преброени. Те започнаха, след като Попов изпусна дузпа срещу малтийците, което ни коства победата и намали до минимум шансовете за класиране на Евро 2016.