Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана много разочарован от равенството на тима му с “Ботев” (Вр) 1:1. Според него резултатът е несправедлив и не отговаря на показаното от двата отбора.

„Мач изцяло под наш контрол, мач, в който владеехме инициативата през цялото време. Жалко е, че не вкарахме повече голове през първата част, когато имахме доста положения, а резултатът остана 1:0. Лошо е, че от една атака позволихме на “Ботев” да изравни резултата и да спечели една точка“, коментира Петев.

“Така е във футбола. Сгрешиш ли – наказват те. Ние направихме фрапантна грешка в центъра на отбраната и ни вкараха гола. След него също имахме две положения, но не ги реализирахме. Вината си е изцяло в нас, след като при едно изключително силно първо полувреме, създадени 5-6 ситуации, отбелязахме само един гол. Сега ще си извадим необходимите поуки и да се надявам, че занапред ще се научим да бележим повече”, продължи още треньорът на Лудогорец.

Той остана гневен и от поведението на публиката във Враца.

„Фен ме удари с една бутилка минерална вода сега на излизане, това е жалко и лошо. Напуснах треньорската зона, защото децата явно нямаха топки“, завърши Петев.