Селекционерът на България Ивайло Петев обеща различен отбор от този, който видяхме в контролата с Турция, загубена с 0:4 в Истанбул в началото на седмицата. Утре вечер "трикольорите" гостуват на Малта от 21:45 часа в среща от група "H" на квалификациите за Евро 2016 във Франция.

"Настроението в отбора е добро. Относно титулярния състав - сами ще се уверите дали ще има промени в сравнение с контролата с Турция. Състоянието на Георги Миланов е добро, но дали ще започне като титуляр, ще реша в последния момент. Нямам притеснения относно мача. Важно е да сме концентрирани“, започна коментара си Петев.

"Единественото, което ни интересува, са трите точки. Нормало е да има умора в моите футбболисти, но така ще е и за противника. Ние трябва да спечелим този мач".

"В сравнение с мача с Турция трябва да подобрим две неща. Първо - положенията пред противниковата врата, и второ - тези пред нашата, в което влиза и представянето ни през второто полувреме срещу Турция. Бъдете сигурни, взели сме си поука от тази загуба."

"Вярвам на моите играчи. Контролата с Турция и мачът с Малта нямат нищо общо. Сигурен съм, че ще повторим лицето си от срещата с Италия в София и ще победим. Не подценявам Малта, напротив имам респект и уважение към тях. Не знам по какъв начин ще играят. Според мен няма да изневери на стила си от последните години и ще действа по-скоро дефанзивно."

Нашата група "Н" за европейските квалификации