Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази съжаление за загубените две точки при гостуването на Черноморец (Бургас) - 0:0. Тимът от Разград не успя да вкара на "акулите" на стадион "Лазур", но въпреки това се върна на върха в "А" група. Лудогорец е с равни точки с ЦСКА - по 32, като предстои пряк сблъсък между двата отбора - на 28 ноември (понеделник) от 18:00 часа, когато "червените" приемат селекцията на Ивайло Петев.

"След като не успееш да реализираш, е нормално да завършим 0:0. През първото полувреме имахме превес, създадохме повече положения. В първите 20 минути на втората част предоставихме инициативата на съперника. Радващото е, че в защита не допуснахме домакините да стигнат до голово положение", коментира Петев.

"Резултатът е напълно закономерен. Точката не ни задоволява, тъй като искахме да спечелим", съжаляваше треньорът на Лудогорец след мача в Бургас.

"Тръпка е да се изправиш срещу Димитър Димитров. Все пак знаем кой е Херо. Той е един от най-добрите треньори в България, а и не само у нас. Чест е да се изправиш срещу него", продължи Петев.

"Имаме два мача за първенство до края на полусезона. Ако успеем да победим, ще зимуваме на върха. Има доста кръгове до края на шампионата, всеки може да губи точки", завърши наставникът на Лудогорец.