Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев нападна съдията на контролата с Легия (Варшава). Испанският рефер Раул Чавет Гарсия прекрати двубоя в 79-ата минута при резултат 0:1 за поляците.

“Радващо е във всичко това, че благодарение на Кирил Домусчиев голяма аудитория видя подигравката към нашия отбор от страна съдията. Аз няма да коментирам съдийството, няма да коментирам дали той участва в някакви залози или нещо от този род. Нашият отбор игра с настроение и хъс. Създадохме доста положения и като цяло това бе най-добрият ни мач до момента, заяви Петев. - До някаква степен оправдавам футболистите. Когато си ограбен по този начин, е доста неприятно. Когато са една, две или три ситуации можеш да преглътне, а доколкото разбирам още през първото полувреме, голът е бил абсолютно редовен. Абсолютен прецедент е това, което се случи с отменения гол на Роман - при пас назад е отсъдена засада, но за мен е важно, че отборът се доближава до това, което искам аз като поведение.”

Петев се оплака и от кадровите проблеми. “Необяснимо е защо имаме толкова много и тежки контузии. Явно не тръгна добре годината за нас. За две години и половина от нашето съществуване не сме имали двама или трима контузени накуп. Сега имаме две счупени ръце и още доста футболисти с различни травми. Надявам се в другия мач Емил Гъргоров да играе поне 20 минути. Включвам и контузията на Шоко, която е от доста отдавна. Генчев получи удар и тепърва ще разберем какво е състоянието му”, каза треньорът и се казани на конкуренцията в първенството: “На всички в България, които ни отписват, искам да кажа, че те много добре знаят каква е класата на Лудогорец и след още малко ще я видят.”

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ