Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев призна, че селекцията в клуба не е завършила и се надява да привлече още поне един нов играч. Той говори преди заминаването на тима за подготвителен лагер в Австрия.

“При нас всичко е нормално, нямаме поводи за притеснения. Нов стил на игра няма да има, но ще търсим по-голяма комбинативност и вариативност в състава. Ще има три мача плюс Суперкупата, с които ще опитаме да се подготвим максимално добре за предстоящите ни двубои от предварителния кръг на Шампионската лига със Слован“, коментира Петев.

„Селекцията не е завършила. Може да привлечем още играчи, а може и да не го направим. Търсим нападател, времето ще покаже дали ще успеем да го намерим, допълни специалистът.

„Гледах Слован Братислава веднага след жребия - много добър отбор е, с много добри единици, няколко национала, така че ни предстои тежка битка. Естествено, че ще разузнаваме Слован. Желанието ми е да гледаме два или три мача на живо и поне 6 или 7 кръга накрая, въпреки че е била предрешена титлата в тяхна полза, но е важно да разберем как са играли през пролетта“, завърши Ивайло Петев.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ