Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев съжаляваше много след последния съдийски сигнал на двубоя със Славия, който тимът му загуби с 2:3 и по всичко личи, че сдава лидерството в "А" група.

"Загубихме мач, който и до момента не мога да повярвам, че сме загубили. Трябваше да водим с 5:0 на полувремето. Пропилявахме положенията с лека ръка, а Славия с три удара ни вкара три гола. Това е недопустимо", ядосваше се Петев след срещата.

"Допускаме втора загуба след елементарни грешки, а нямаме право на това. Вкараха ни гол от фаул, елементарен гол. След това допуснахме попадение от 25 метра. Футболистите ми не можеха да проумеят какво се случва. След като Славия поведе с 3:2, станахме нервни и играта ни се накъса. Дали търся персонална вина? Щом сме паднали в такъв мач, значи сме виновни всички", продължи Петев.

"Доминирахме през целия мач. Изпуснахме няколко чисти гола. Сега трябва да се възстановим психически. Това днес беше голям удар за нашия отбор. Има разочарование във всички в Лудогорец. Ако Славия ни бяха надиграли, ОК, щях да го приема. Но след като доминирахме през целия мач тъгата у всички ни е огромна. Изходът сега е само победи, няма друг лек", каза още треньорът на Лудогорец.