Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Вратарят Георги Петков проговори пред БЛИЦ по повод обвиненията, които Тодор Батков отправи по негов адрес. Босът на “Левски” заяви наскоро, че в мача от груповата фаза между Спортинг (Лисабон) и “сините”, завършил 5:0, са били направени залози за загуба с пет и повече гола. Той намекна, че в схемата е участвал футболист на “Левски”, натъртвайки: “Всички знаете за кого става дума!”
 
 “Това са гнусни лъжи по мой адрес, но аз го разбирам и Батков. Той вече няма почти никаква власт в Левски и се чуди какво да прави. Никой не го брои за важен фактор на “Герена”. Този човек няма какво да го коментирам повече”, заяви бившият национален вратар.
 
Петков разкри пред БЛИЦ, че ще се съди за пари с Еносис (Паралимни). Кипърците дължат солидна сума на българина и той се опитва да разтрогне по вина на клуба.
 
“В понеделник (25 юни) всичко ще стане ясно. Тогава има Арбитраж и очаквам да разтрогна с Еносис. Шефовете на настоящия ми отбор се оказаха безкрайно некоректни. Лъгаха ме цяла пролет за едни пари, но така и не ги дават. Направо циганска работа! Заедно с мен си тръгват още 15 футболисти от отбора. Лошото е, че аз имам договор за още 1 година с Еносис. Наел съм добри адвокати и се надявам всичко да приключи в моя полза”, коментира 35-годишният Петков, който премина в тима от Паралимни през зимата на 2011 г., разделяйки се скандално с Левски. Отначало Жоро бе титуляр, но през последния сезон изгуби мястото си. Треньорът Никодимос Папавасилиу се доверяваше най-вече на македонеца Милошевски. Освен проблемите с титулярното място, се появиха и финансовите. Раждането на дъщеричката Елия преди 3 месеца окончателно убеди Петков, че е най-добре да се завърне в Славия, където направи първите си големи крачки в своята кариера. Намеренията на вратаря са да остане във футбола още една-две години, защото иска да отдаде повече внимание на семейството си.
МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ