След загубата с 0:1 от Ред Бул Залцбург лидерът на Левски Георги Петков призна, че вече се съмнява дали над тима не тегне някаква прокоба. "Сините" в пореден мач не успяха да се разпишат и стражът изрази съжалението си в изпуснатите възможности.

"Трябва да вкараме гол, за да победим, а ние това не можем да го направим. Не знам вече какво е, това не е истина, което се случва. Имаме чисти положения и не можем да ги отбележим", съжаляваше Петков след срещата в Залцбург.

"Във всички мачове, които сме загубили с 0:1 проблемът е само, че не можем да вкараме гол. Когато поведем, съвсем друга става играта. При 0:0 все някъде ще се пропукаме. Днес нещастие, 46-а минута да ти отбележат гол, това вече идва в повече. Явно има някъде нещо запалено, което не се отразява добре на Левски. Друго не мога да мисля. При положение, че имат две стопроцентови положения, да не можем да ги вкараме, и да паднем с 1:0...", каза още пред "Гонг" капитанът на "сините".

"Не знам как са играли в предишните мачове, но побеждават Лацио, Виляреал. Това са силови футболисти, разчитат на статични положения и на физика", каза още Петков. /БЛИЦ