Дублиращият отбор на Локомотив (Пловдив) победи с 2:0 Ботев (Пловдив) II в интригуващо дерби от първенството на Югоизточната трета лига. Оспорваният мач се игра пред около 500 зрители на "Лаута". 

Вторите отбори на Локо и Ботев предоставиха на зрителите бърз и хубав футбол, дори по-качествен от последното издание на Левски - ЦСКА. 

Главен съдия на мача на "Лаута" тази вечер беше Радослав Гидженов, който в събота ще бъде на ВАР във вечното дерби на "Васил Левски".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Петър Андреев се превърна в герой за "смърфовете", водени от Христо Златински. Младежкият национал вкара две красиви попадения във вратата на "канарчетата" и донесе радост на феновете на Локомотив. В 28-ата минута Църцев напредна отляво и центриране към наказателното поле, където Андреев засече майсторски и отбеляза за 1:0. 

В 62-ата минута домакините дръпнаха с 2:0. След добра атака последва подаване отдясно по земя, Петър Андреев овладя и стреля от близка позиция, реализирайки за втори път. 

Ботев също имаше шансове, но не успя да отбележи във вратата на сина на Армен Амбарцумян - Даниел. Най-опасен от "жълто-черните" беше Бисер Бонев, който направи няколко майсторски извеждащи пасове в стил Лука Модрич. 

В началото на второто полувреме Иво Казаков от Ботев получи директен червен картон за удар в главата на съперник и гостите завършиха дербито с 10 човека на терена.

ЛОКОМОТИВ (Пд) II - БОТЕВ (Пд) II 2:0
1:0 Петър Андреев (28), 2:0 Петър Андреев (62)
 

 

Дубълът на Локомотив (Пловдив) победи с 2:0 Ботев (Пд)

Публикувахте от Blitz Sport в Сряда, 24 април 2024 г.

 

 

Локомотив II надви Ботев II в дербито при дублиращите отбори! “Черно-белите” надделяха с 2:0 над “жълто-черните” на...

Публикувахте от Lokomotiv Plovdiv в Сряда, 24 април 2024 г.