Старши треньорът на Берое Петър Хубчев сподели, че не е доволен от функционалното състояние на футболистите си. Той направи това на пресконференция преди двубоя с ЦСКА, който е в неделя от 14:30 часа в София.

"Малко ми е трудно да говоря за тази среща сега, тъй като имаме почти четири дни до мача. На четвъртия ден е мача. Проблемите са ни с Веско Пенев, Георги Андонов, Божанов от дълго време. Дали ще бъдат готови за мача няма как да кажа. Подобен въпрос имаше и веднага след последния мач и тогава още казах времето ще бъде на кантар - три дни преди определяне на групата няма как да се отговори на този въпрос", каза треньорът.

"Не съм доволен от функционалното състояние. Може по-добре да бъде", допълни той.

"Много мачове сме наблюдавали. Сигурно ще кажа някои неща, които ги чувате непрекъснато когато идва мач с ЦСКА, с “Левски”. Сами по себе си имената на тези противници вдъхват респект и уважение. Мисля, че ние ще се отнесем с подобаващо уважение, но в никакъв случай не би трябвало да има страх към този отбор. Сигурно има някаква логика в думите ви, че започнаха малко колебливо, но последните мачове мисля, че доста стабилно играе този отбор", заяви още четвъртият в света от САЩ'94.

"Като конкретен резултат не бих се ангажирал. Моята задача и цел е не само в този мач, а и във всеки един мач извън Стара Загора да се представяме така, че да вдъхваме едно впечатление у хората и противниците, че сме отишли да ги победим. По принцип да няма страх и притеснение в нас. По принцип в България всичко е възможно, не само в България, а навсякъде във футбола и спорта. По-важно е да повярваме в силите си и в отбора", сподели Хубчев.