"Набива се на очи, че и трите мача, които изиграхме от първата шестица, имаше съдийски решения, които повлияха на резултата. Не казвам, че са били умишлени. За това апелирам за една обективност в предстоящия мач и останалите от първенството", коментира наставникът на "Ботев" (Пд) Петър Пенчев преди двубоя с Берое, цитиран от plovdiv24.bg. Битката за Тракия е утре от 17,00 часа в Коматево.

"Готвим се нормално за предстоящото домакинство. Работим в условията на малко време, но преодолявайки неприятностите, това е един опит, който ще ни е от полза, за да покажем нашите силни страни. Към това ще се стремим утре - атакуващ футбол и да зарадваме феновете. Това ще е и едно извинение за домакинската загуба от Литекс", каза още Пенчев.

"Не съм се срещал още с представителите на сдружението, това предстои във вторник. Имам нужда от всички футболисти, така че въпросите за продажба са към ръководството, но това е атестат за доброто представяне на играчите в първенството. Хората с изтичащи договори са Иршак и Стаховяк, Пламен Николов и Мариян Огнянов, както и Иван Цветков", завърши треньорът на "канарчетата".