„В предния кръг се представихме много, много слабо. Въпреки че победихме, не играхме абсолютно нищо. Пирин ни изпусна. Движихме се като баби из игрището“, коментира пред „Тема Спорт“ легендата на ЦСКА Петър Жеков.

„В Пирин са само българи и играят като ракети. Хвърчат наляво-надясно, тичат, скачат. А нашите футболисти се разхождат. Чета по медиите, че много пари дава клубът за заплати. Значи играчите трябва да са доволни и да мислят само за футбол. Треньорът пък обяснява, че са тренирали добре. Обаче и той не знаел причината за слабото представяне. Аз не знам кой ги избира. Кой го докара него, кой ги взе тези играчи. За мен те не са научени. Поиграли са добре някъде и ние ги привличаме за без пари. И тук им даваме много пари и ги чакаме да побеждават. А те нищо не играят. Използват ЦСКА само за да се учат. Същото се отнася и за Илич.
Та той за първи път излиза като треньор извън Сърбия. Учи се тук, в движение“, добави в свой стил Жеката.

„ЦСКА в момента има четирима централни нападатели, но от тях и един не става. Само едно бързо момче, нисичко има, което вкарва от време на време. Но дори и името не му знам (б.р. – Браян Морено) . Повечето от футболистите ни сега ги знам само по физиономии, защото пътувам с тях за гостуванията в Европа. Те не са се изявили достатъчно, че да им науча имената. Познавам само Амос Юга в средата на терена. Той има добра физика, но само жълти картони си изкарва. Рита, дърпа, блъска, а напред – нищо. Не може това да са ти халфовете“, завърши ветеранът.