Ненадминатият голмайстор на „А“ група Петър Жеков коментира поредната победа на ЦСКА над „Левски“. Според него потенциала на „червените“ е много по-голям и тепърва ще се разкрива.
 
„На Стойчо вече трябва да му викат Четворчо. Това е най-големият рекорд във Вечното дерби – четири поредни шампионатни победи на „Левски“. Много се радвам и съм горд, че този успех идва точно когато на ЦСКА му е най-трудно“, обяви славният голаджия пред „Тема Спорт“.
 
„Момчетата играха много добре тактически. През новия сезон ще са още по-силни. Не са нужни много попълнения през лятото. Третото място към момента е нормално за този отбор, който бе сглобен набързо преди началото на сезона. Тимът има голям потенциал да се развие. И сега можеше да се борим за титлата, но да не бързаме. Ако изпреварим Литекс, също ще е успех. Нека узреем първо. Новите тепърва привикват един към друг, опознават се. Тони Силва и Иван Маркович са добри попълнения. Косоко също. Гръбнака го има. Този път ЦСКА сякаш случи на чужденци. Дано да продължат във възходяща линия“, добави Жеков.